2009. május 26., kedd

Bebe, és amit már tud. No, meg Máté is.

Bebe sokat tanult az utóbbi időben. Hogy mit mond a cica, az oroszlán és a malac. Mutatja és mondja is ha éhes. Próbálja kimondani, hogy mama és cica. Igazi egyéniséggé kezd válni. Ő a legszociábilisebb gyerekem vitathatatlanul. Integet, méghozzá két kézzel a feje felett, miközben a fejecskéjét félrehajtja. Mindenkit szeret és mindenkivel tud kapcsolatot létesíteni. Irtó méregbe tud gurulni, ha elfogy a kajája. Ilyenkor ordít, nem sír csak ordít.Mátéért oda van, és Máté is érte. Persze kizárt dolog, hogy Mici megossza a játékait vele. Ha a közelébe kerülne Benci, ellentmondást nem tűrő hangon felszólít, "Vigyem innen a rosszcsont Bencit!".
Puszit dob/ad. Feláll és rettentő sebességgel mászik egy furi módon.
Mátét szeptembertől felvették a Delejbe egyéni terápiára. Aznap nem megyünk oviba. Orsi közbenjárt egy kicsit értünk, így kerülhettünk a Vígh Kati listájára. Nagyon remélem, hogy ez szépen beindítja majd Máté mostani fura kommunikációját.

1 megjegyzés:

anyanya írta...

Arany éhező Bebe! Tessék rendesen enni adni Neki :)

Az még jó, hogy Máté csak ilyeneket mond Bebére. nálunk Oli ilyen esetekben már kiadja az ukázt Zsombinak, hogy költözzön el itthonról :)