2012. november 6., kedd

William "Mici" Wallace



Máté mikor hogy bírja a sulit. Gondolom ezzel így lehet minden elsős. Mostanában inkább hogy... Történt ugyanis tegnap, hogy Máténk William Wallace-ként kezdett küzdeni jogaiért és lázadást szított az 1.a-ban. Előzményként Bencus este úgy gondolta irtó vicces, ha átsurran Máté ágyába és nem hagyja elaludni. Persze gonoszka módon megvárta míg távozok a színről és aztán osont és settenkedett . Ez vicces is volt, de azért reggel hatkor már nem mulatott annyira jól egyik sem az átdorbézolt este után. Szóval Micink ennek hatására fejébe vette, hogy ő nem hagyja megtörni akaratát a tudás oltárán és már azért sem fog semmit sem csinálni a suliban aznap. Mint minden jó forradalmi vezető tudta, hogy szüksége van a némi színpadias kiállásra a népharang gerjesztése céljából, így először az írásfüzetét firkálta össze a horogvonalak helyett, majd egy könyvből kitépett lapot akart megsemmisíteni a mosdóban.
Tegnap éjjel jól aludtunk. Remélhetőleg ez letöri a mini Wallace-unk szarvait. Reménykedjünk!
Addig is itt egy másik híres Wallace.




1 megjegyzés:

Marika nagymama írta...

Hajjaj! A kitépett könyvlap kiváltképpen fájdalmas. Mégis azt reméljük, hogy nem a szarvacskáit törik le, hanem meggyőzik arról, hogy NEM célravezető módszereket választott a hangulata kifejezéséhez...
Amúgy meg nagy dolog, hogy iskolába jártok, méghozzá jó tanító nénikhez. És nagyon örülünk annak is, hogy újra meg-megjelentek itt is. Ha lehet, kérünk további tudósításokat és fényképeket is!