2008. július 4., péntek

Nyaralunk

Holnap elindulunk Balatonra mi is. Már nagyon ránk fér egy kis pihi, meg sült hal. Egy hétig itt sem fogok nagyon előfordulni, de aztán beszámolok mindenről. Máté keze Laci doki szerint példásan gyógyul, már víz is érheti, sőt kéne is hogy leázzon róla ez meg az. A nagyok itthon maradnak egyedül. Persze halál boldogok, egy hét nélkülünk egy teljes házban. Király dolog! A legkirályabb pedig az lesz ha házunk is lesz ezután ahová megtérjünk :)
Máténak Orsi ajánlásával találtunk egy ovit. Beszéltem az ott dolgozókkal, augusztusban pedig ellátogatunk oda. Gyűjtögetem a lehetőségeket. Nagyon megörülte Bebének is, és erősködnöm kellett, hogy ez alkalommal nem a könnyebb és méltán népszerűbb Downkát hoznám, hanem Aromót a fékezhetelen agyvelejű nyulat , Mátét. Az ovinak egy apró szépséghibája, hogy a Honvéd utcában van, ami innen ugye... Előnye, hogy speciális terápiát kaphatna helyben Máté minden szaladgálás nélkül, van, volt már ilyen gyerekük és a csoportban pedig tényleg sok pedagógus dolgozi.

6 megjegyzés:

Marika nagymama írta...

Jó nyaralást a Balatonnál és otthon is! Vigyázzatok magatokrameg egymásra és érezzétek jól magatokat! Nézzétek meg újra a Balatont helyettünk is, és élvezzétek a nagy vizet (vagy legalább a közelségét)!
Várjuk a beszámolót, de csak majd, ha visszajöttetek.
Ölel mindenkit
Barnabás nagypapa & Marika nagymama

norka írta...

hűűű. mármint az óvodára. csak legyen erőd beszoktatni :)

skype or not?

Marika nagymama írta...

Barnabás nagypapa is hozzászól:
Dömdödöm!

Mama írta...

Nagyiknak:
Köszönjük és viszont kívánjuk!
Norkának:
Ovit gyűjtögetek, aztán majd döntenek a körülmények. A beszoktatás, meg egyáltalán a járkálás rémes lesz főleg egy autóval. Arra gondoltam, hogy két fél nap ( amikor én úgyis Bebével vagyok a városban), két egész nap és egy itthon talán elfogadható lenne. Persze majd mindent átgondolok még.

Mama írta...

Jaj, lefelejtettem. Persze ez is csak jövőre lenne. Szóval Ágiznánk még egy évet, és mivel lassanként ki is öregednénk tőle, utána oviznánk ha ez a megoldás lesz majd a befutó. Augusztusban csak körülnézünk még nem íratkozunk be, de mivel egyszerre 2 sni-s gyerek van az oviban, ezért kell előre szólni hogy esetleg számítsanak ránk .

Anna írta...

A Honvéd utca előnye viszont, hogy közel van hozzánk. Boldogan közreműködünk.