2012. január 18., szerda

A kanál forradalma ( plagizált cím)

A más vacsorája mindég édesb.
Lapát technika.
.

Bebe sokáig élvezte az arany életet és soha de soha nem akart önállóan kanalazni. Ha nem etettük úgy bámult a tányérjába mint egy éhes kutya, sóhajtozva pillongott felénk. Tegnap aztán előkaptam az új evőeszközeit. Van erdei állat a nyelén, méretre pont gyerekszájnyi és pontos mása a felnőtt evőeszközöknek. És ráharapott, szó szerint és képletesen is a dologra. Kis segítséggel önállóan kanalazta ki az ebédjét. Mára pedig megállíthatatlan kanalazó lett. Bárhol maradékot lel benne felejtett kanállal úri módon nekilát a dolognak. Szóval ha nálunk jártok vacsorára ne hagyjátok a tányérjaitokat kanállal őrizetlenül. Én szóltam...

4 megjegyzés:

Marika nagymama írta...

Remek! Gratulálok! De miért egy számítógépklaviatúra fölött?

Marika nagymama írta...

Barnabás nagypapa adott magyarázatot: "már látom lelki szemeimmel, a fiúk milyen nagy kanállal eszik majd a tudományt"

Mama írta...

A klaviatúra fülütti evés szuper kocka fiam atlálmánya. ha megunja a fel és alá rohangálást a vacsija és a gép küzütt egyszeráen odaviszi az egészet mint a papája a reggelijét . Ez bizony egy kicsit ciki tudom. ha a konyhában tálalok akkor is eszik aztán küzli hogy tübbet nem kér, majd visszasompolyog.Szóval a lényeg hogy az ott kérem Máté odacsempészett vacsija amit Bencus, nálam élelemesebb lévén, elöbb talált meg.

ch írta...

well...i can't understand a word of this. :0) but the pictures are GREAT! thank you for stopping by to encourage violet! you're perfectly lovely.