2008. december 14., vasárnap

Valamilyen vírusos kiütéses himlő

Ma reggelre Bebe pont úgy nézett ki, mint a Vírus című film főszereplője. ( Csak a vírushordozó majmot nem találtuk.) Várom Dustin Hoffman felbukkanásást a küszöbömön. Szóval Bebe láza eltűnt és helyette tele lett apró kiütésekkel. Telefon vasárnap reggel Laci dokinak, aki szerint nem nagy a baj. A héten túl leszünk rajta, de se oltás se fejlesztés. Itthon nyögjük a nevenincs vírusos himlőt.

5 megjegyzés:

eszter írta...

Ez nem a háromnapos láz népi nevű cucc? Három nap láz, utána egy napig tettőtől talpig kiütések. Az tényleg ártalmatlan.

anitasonja írta...

jajajajaj!!!!
jobbulást Bebének, puszi neked!

Marika nagymama írta...

Nagyon sajnálom! Pedig a keddi menüt és menetrendet is elterveztem már (reggel a kardiológiára megyünk a nagypapával). Erről a vírusról még nem is hallottam; sok ilyesféle mászkál a gyerekek között? Szegény kicsi Bebe hogyan tud ilyesmit összeszedni? Nagy esély van arra, hogy elkapják a többiek?
Remélem, gyorsan meggyógyultok! Barnabás nagypapával együtt mielőbbi gyógyulást kívánunk! Puszi mindenkinek!

Mama írta...

Közben Norka barátnőm is a háromnapos láz nevű vírusra tippelt. Szóval nagyon hajlok efelé. Nálunk Gerdának volt úgy egy évesen 17 évvel ezelőtt ilyen, a láz még rémlett de a kiütés nem nagyon. Lehet, hogy öregszem...:) Viszont a rozeolának pont ugyanilyen három nap láz és kiütés a törzsön a velejárója. Bármelyik is a befutó, nincs nagy gond. Bebepedig a kiütések elmúltával visszanyeri Bebe állagát.Nagyon nyűgös beteg most.

Szamóca írta...

Sziasztok, jobbulást, lehet hogy hasonlóban szenvedünk? Itt a mostanit entero-vírusnak hívják, nemcsak az egyévesek kapják meg...állítólag kiküszöbölhetetlen, mert a pöttyök alatt nem fertőz, csak utána egy hónapig..és ki tartaná a gyermekét egy hónapig karanténban...Mindenesetre nálunk elég enyhe lefolyású, ha meg tudjátok akadályozni valahogy a vakarózást...nekünk bébi-hintőpor vált be:)
Zsuzsa