2007. október 25., csütörtök

A Nagy Folytatás avagy a Legelfoglalatabb Hét ever

Szóval, a szív ultrahang után dukált egy kis szemészet kontroll. Bebe szeme nem ítéltetett szondázásra, de nem örültem felhőtlenül a sikernek. Volt egy sanda gyanúm, hogy csak átmenetileg győzedelmeskedtünk a fertőzésen, és sajnos tegnapra ismét megtámadott minket a gyulladás, és könnyezés. Úgyhogy, Örs vezér tér visszatér.
A neurológián szegény fáradt Bebe alulmúlta önmagát, és nem volt hajlandó fejet emelni, de azért elmesélgettem mi mindent tud már, és ezzel nagyon elégedett volt a doki néni. Új gyakorlatokat kaptunk, én meg utána egy Máté által teljesen leamortizált apát.
Szombaton pánik szerűen készülődtünk a keresztelőre. Szégyenszemre ekkor még eszembe jutott néhány ember akit persze elfelejtettem értesíteni ( bocs, és bocs !). Még jó, hogy jött a felmentő sereg ( Marika nagyi és Nagypapa) és így este tizenegyre már kész is lettünk mindennel. Anyu csirkéi ( Egészségedre Bufi kutya! ) ugyan megtizedelve érkeztek, de Norka hihetetlen réteseivel, és a Keresztmama Légió sütijeivel is bőven volt mit enni. Bebe kersztvíz alátartatott, derekasan viselte a dolgot. Zoli ( a lelkész) pedig tényleg nagyon szépen beszélt( igaz anyu?). Az érdeklődő református gyülekezetet pedig ellátuk egy évre megtárgyalandó skandallumokkal. Skandallum No.1. A piercinges Greg. Skandallum No2. Két eredeti, hamisítatlan apáca megjelenése. De azért nagyon kedves volt ám mindenki velünk és Bebivel is.
A buli pedig nagyon jó volt.

6 megjegyzés:

norka írta...

...Greg, aki bevallotta, hogy még sosem járt errefelé...
Aki ezen megbotránkozik, nyilatkozzon saját/gyermeke kamaszkoráról! :)
Szépek voltatok! Pár fotóm van, de Gregét is látnám!

Mama írta...

Tényleg nem járt még itt. Máté keresztelőjén osztálykiránduláson volt. És hát tudodod , mindíg kellemesebb a másét szapulni. Amúgy volt kész válaszom is , ha valaki ( Gondnok úr és Julika) megtámadna a piercingek miatt . A szíveknek vizsgálója az Úr!, az én fiamnak meg arany szíve van, úgyhogy tőlem akár az egész fejét megszórhatja ilyen izékkel.Érdekes, hogy a se Ági nővérnek, se Veronikának a szeme se rebbent, ők mindenkit úgy szeretnek amilyen, én meg ezt csípem a legjobban bennük.

kökény bori írta...

kérem, tök jó Greg úrfi összes pírszingje ...
kedves Mama - olyan csodálatos egy keresztelőt csaptatok, hogy azóta is azt mesélem mindenkinek. És azért az sem fordul elő mindennap, hogy az ember együtt zokog örömében a családdal ...

norka írta...

008 igazi bölcsességgel szólott!
vala, ha már refi :)
aranyszívű fotói? hm?

Mama írta...

Vala vala, csak Aranyszív Herceg depiben volt eddig és nem nagyon lehetett hétköznapi apróságokkal megkörnyékezni. De a depi elmulanda és majd megkörnyékezem vala.

Marika nagymama írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Remek volt; mi is várjuk a fényképeket!
Mara beszámolóját egydologban helyesbítenem kell: nem voltunk mi felmentő seregek (bár segíthetnénk többet!), legfeljebb felderítő seregek: mi mindenesetre nagyon felderültünk a társaságotokban!