2007. november 16., péntek

Az élet nem egy habostorta, de azért néha mégis

Most meg szegény Gerda veséje betegedett meg. Nagyon rosszul volt, és beszedett minden elérhető fájdalomcsillapítót. Laci doki antibiotikumra fogta. Ezalatt Greg szomorúan konstatálta, hogy nem vagyunk papírbolt és nincs itthon egy fia karton sem, amire meg ő emlékezett az egy szekrény teteji feltekert festmény. Tehát ő most minden bizonnyal két egyest kap, mert hogy már a múlt hétre is elfeljtett vinni egyet. Miért jut ilyesmi a srácoknak este kilenckor az eszükbe?Éjjel Bebe megint rohamot kapott, de Laci doki szerint nem vész, elhúzódhat az ilyesmi.
Reggel elrohantunk a szentendrei szemészetre szemfenéktükrözésre. Bár Greg tudni vélte, hogy ez amolyan egyszerű művelet amit úgy végeznek, hogy egy kis kanállal kifordítják a szemgolyót, és Gerda meg nem tudta mi a köze a szememnek a fenekemhez, mégis nagyon egyszerűen túléltem a dolgot. Ez is, mint minden negatív lett. Bebe viszont kancsalított néhányat a szemész riogatása végett, aki rendesn riadt is, és Bebét szemüveggel fenyegette meg. A leletekkel elszáguldottunk a házidokihoz, aki Dopegitre fogott továbbra is, illetve pihenésre és nyugalomra szólított fel, de Bebének nem kell lemondania a táplálkozás eddigi örömeiről.
Geri mára jobban lett. Estére pedig minden tini elszáguldott bulizni és pasizni.

5 megjegyzés:

Marika nagymama írta...

Nagyszerű! De sokféle nyalánkságból van összeállítva az a habostorta...
A szemfenék állapota nagyon sokat sokmindenről árulkodik, megnyugtató, hogy negatív a vizsgálat eredménye.
Bebe kancsalsága, azt hiszem, az ő korában még élettani jelenség -- ha meg szemüveges lesz (legkorábban, ha már bizonytalanság nélkül jár), csak a családi hagyományt folytatja...
Hol voltak a csemeték, amíg Téged vizsgáltak?

Mama írta...

Máté a szemészet alatt Laci papázott, aztán meg Gerda vigyázott rá amíg a körzetinél voltunk. Még főzött is nekitésztát. Bár az ő bevallása szerint megsajnálta Mátét, mert az ő tésztáját "úgy" nézte, hát gyorsan csinált neki is.

norka írta...

Csinálok neked habostortát, jó?
Hős vagy, és ezt most neked írom, nem másnak.

Mama írta...

A torta jöhet! A fenekem úgyis jó lett...:)) Én vagyok a kis nagy ember, de titkon azért még élvezem az actiont amit a család néha produkálni tud. Tudni kell röhögni rajta, oszt kész a túlélés.

norka írta...

Vagy inkább tiramisut! :) Az hamarabb kész és aztán röhöghetünk többet, nem kell a tortával szöszmötölni.

Hogy van B. B. King?