2008. február 1., péntek

Szeretjük egymást


Itt van mindjárt ez a kép amit válasz gyanánt tudnék mutatni azoknak a kétkedőknek, akikben esetleg felmerült a kérdés minek is kellett Máté mellé egy másik lurkó. Elmesélhetném, hogy mennyire jót tesz ez Máté szociális fejlődédének, és persze hogy egy gyerek nem gyerek stb, de inkább csak megmutatnám a képet.

Hát egyszerűen ezért, mert szeretik egymást. Mert nem akartuk, hogy Máté ne is ismerje meg ezt az élményt.Mi is kevesebbek lennénk nélkülük.

6 megjegyzés:

norka írta...

Mennyire hasonlít a két parafás tesó! :) Éljenek soká egymás tesóiként! :)

anyanya írta...

Pontosan! :)
és azoknak a kétkedőknek is, akik azt hiszik, hogy az autistákból hiányzik a szeretet, mert ez ugye hülyeség...
Amúgy szerintem meg nagyon jó kis duó gyerekileg, testvérileg a két kis Habostorta. Bebe az érzelmi vezér, Máté a logika mester. Tökéletesen összeillő két kis "puzzle" darab :)

Mama írta...

Hiába, nincsenek véletlenek...Szerintem is tök jók együtt. Anno Gerdának is az segített, hogy a két unokatesójával szinte együtt éltünk születésüktől. Velük jól megértette magát.

norka írta...

Ez a puzzle dolgot már én is gondoltam régebben, és megint gondolom! :)

Mama írta...

Nekem a nagy összképbe még más puzzle darabkák is a helyükre csusszantak mostanában, de ezt inkább majd személyesen. :)

Marika nagymama írta...

Bocsánat, hogy ilyen sokára, de annál nyomatékosaabban csatlakozunk Anyanya (megint) lényeglátó megjegyzéséhez: bizony két remek és összeillő darab a két kis Habostorta! Hadd tegyem hozzá: a nagyobb Habostorták is! Akkor is, ha most -- nagykamasz koruknál fogva -- úgy látszik, hogy folyton önmagukkal vannak elfoglalva. Ők is valami nagyon fontosat kapnak ebben az élethelyzetben. Erre vannak konkrét példáim is, csak itt nem férnek el a történeteim...
Köszönjük a kedves képet! És Barnabás nagypapával együtt várjuk a tudósítások folytatását is, addig is, amig kitavaszodik, hogy találkozhassunk.