2007. december 24., hétfő

Néhány kép a Kórság előttről

Ági, Livi és Gabika akció közben.



Bebe rendkívül elfáradt Máté fejlesztésétől.





Produkció labdán.

Mert bizony a mostani Karácsonyi kórság történelmet írt. Lassan végighömpölyög mindenkin. Greggel kezdtük, aztán Gerda, majd Bebe kezdett el fertelmesen köhögni és nátháskodni( ezt még most is műveli), de pénteken felzárkózott Máté a csapathoz, és ma János is.
De azért nézzük mi volt a múlt héten. A karácsonyi beszerző őrület mellett, amit mint minden évben most is az utolsó pillanatra hagytunk, jártunk mi koraiba is mindkét sráccal.Bence tovább küzdött a frásztkapós korszakával, Máté pedig nem akarta produkálni magát a szőke hölgy előtt, akivel ismét közös órát tartottunk. Na, de azért volt áttörés is a héten! Gabika, a kis szöszkénk, talált egy fehér labdát. Persze Máté azonnal ott termett, hogy igényt nyújtson be rá. Erre Gabi átadta a lasztit, Máté pedig eldobta. Gabi utána, és szépen visszaadta Máténak. Az apportírozást egy jóideig játszották. Két dolog derengett fel előttem. Egy, a fiam valamilyen keleti despota vagy szultán jogutódja lehet. Kettő, jééé játszik valakivel. Azt hiszem az autizmusából kifolyólag szeretne minden szituációt a kezében tartani, így nem érzi magát olyan kiszolgáltatottnak. Azok a srácok, akik nagyon aktívan közelítenek hozzá, azért olyan ijesztőek számára, mert nem érti őket, és nem tudja uralni a helyzetet.

1 megjegyzés:

Marika nagymama írta...

Gratulálunk, ez is nagyon biztató mozzanat!
Egyébként viszont megnyugtathatlak: Máté nem valami szultán örököse, hanem éppenhogy Jánosé: bölcsis korában János egyszer ballábbal kelt fel, és amikor a bölcsiben átöltözésre került sor, elhajította az egyik cipőjét. Egy nála valamivel kisebb (szintén szöszke) lányka, Lamperth Tündi szaladt, visszahozta és nyújtotta neki. Erre János elhajította a cipő párját, és rászólt: "Kislány! Másikat is!"