2007. szeptember 26., szerda

SZENZÁCIÓÓÓÓÓ!!!



Na, persze nem ez a szenzáció.Ez itten Máté hátsója, ahogy a koraiban próbál átfurakodni egy alagúton. Az ideális forgatókönyv szerint a fejlesztésnek úgy kéne zajlania, hogy a nagy bájosan játszódik az érdekes játészerekkel, amíg a kicsi fejlesztődik. Hát ez most is kábé öt percig volt így ( fenn látható ), aztán következett a jóbevált Szikla vs Ármány meccs, de most olyan hangeffektekkel,hogy Marilyn Manson is sírva adta volna át szegecses szerkóját az érdemtelibbnek( Máténak). Végén, amikor hallás figyelem fejlesztő gyakorlatokat végeztek Bebéék ki kellet raknom a folyosóra, mert hallani aztán csak őt lehetett. Bánni éppen nem bánta, de én már nagyon örültem, hogy vége a foglalkozásnak. Bebe sokat tanult múlt hét óta is, már behozza a két kezét a szeme elé, és meg is keresi a kis harangot, hogy merre szól a tekintetével. Nagyon meg is dicsérték érte. A Dévényezés már jobban ment, mert Ármány Micit etetni kezdtem és akkor lehiggadt. De szegény Bebe megint teljesen kikészült. Hiába sok ez neki még így egyszerre. Odafenn látható Zsófi , Bebe tanítónénije, és Bebe mint szorgos nebuló.
Na de aztán, az idő ragyogó volt, a Városliget meg közel, így uccu neki átruccantunk az ottani kis játszótérre. Már nem a mérete kicsi, hanem kicsiknek való játékok vannak ott. Máté el volt ragadtatva.És, és, ÉÉÉÉS ,

1 megjegyzés:

anyanya írta...

Húúúú, ez a Bebe fickó, nagyon ügyes! Hajrá Bebe!
"Kedves" döntéshozók, remélem olvassák ezt a blogot - itt a bizonyosság, hogy mennyit jelent a fejlesztés. És a gyerekekek előtt le kalappal, mert ők valóban képesek nagyon keményen megdolgozni a fejlődésért és igenis nagyon megbecsülik a befektett energiát. A gyerekek bölcsek.