2007. szeptember 24., hétfő

Szép új hetünk


Jó reggelt, és szép hetet! Máté reggel rálelt az öklével méltatalanul magára hagyott Bebére, és ha már arra járt gyorsan meg is szeretgette egy kicsit. Ez most nem olyan álszeretgetés volt,leplezendő a negatív érzelmeket, hanem valódi évődés. Bebe csak a végén unta meg a nála súlyosabb kaliberű Máté kitörő lelkesedését. Remélem a hét ilyen jó lesz mindenkinek ahogyan kezdődött nekünk. Holnap Korai, csütörtökön nefrológia és Down Ambulancia, vasárnap pedig végre kifújjuk magunkat Annánál.
Van egy testvérblogunk , egyszervoltholnemvolt.blogspot.com. Olivér, Zsombor és Orsi blogja, aki szeretne egy magasan funkcionáló autista kisfiú, és szintén magasan funkcionáló családja hétköznapjaiba belesni, annak hajrá előre, olvasni.

2 megjegyzés:

Marika nagymama írta...

Köszönjük! A jelenet tündéri!
Mindennap látogatjuk a blogot (legalább ezt), nagy öröm, ha van új beszámoló vagy szöveg, de a régieket is nézegetjük nagypapával, ha nem is írunk mindig megjegyzést. A testvérblog is nagyszerű!
Szobatisztaság-ügyben én is kizárólag a dícséretre szavazok, mint eszközre; Nadinkánál láttam még egy trükköt: megdícsérte a kislányát, hogy szólt (egyébként utólag), és a kakit a pelenkából belerázta a bilibe, hogy annak ott a helye. Judit elég hamar felfogta, hogy kellemesebb lenne, ha közvetlenül oda tenné...).

Mama írta...

Mi is örülünk ha hallunk felőletek. Nagypapának puszi így elektronikus úton, szombaton meg élőben.