2007. szeptember 4., kedd

Oltásos, játszásos események

Hétfőn Bebe megkapta a második oltását. Máté nagy kedvence, Marci várt minket Nórival a rendelőben. Máté nagyon boldog volt, hogy az egyetlen értelmes emberrel találkozhatott aki beszél az ő dialektusában. Szóval rögvest vad hörgésbe kezdtek a srácok, ami a körben várakozó, érzékenyebb idegzetű dedeket sírógörcsbe kergette. De ők azért jól szórakoztak.Aztán játszóztunk egy kicsit ahol Máté kegyesen eltűrte,hogy Zsófi lökdösse a hintán, de azért úgy ítélte meg, hogy a kapcsolatuk még nincs abban a stádiumban, hogy kézenfogva sétálgassanak. Viszont , láss csodát, érdeklődve figyelte, hogy a többiek hogyan játszanak a kisházban.Bizony! Sőt, egészen közelről figyelte.
Bebe hősiesen tűrte az oltást.Szépen hízott megint. De délutánra igazán cudar kedve kerekedett. Vígasztalhatatlan volt, végül be is lázasodott egy kicsit. Mára kicsit jobb a helyzet, de még most is nagyon bújós.
Hétfőn kezdjük a Down Korait. Nagyon izgulunk.

4 megjegyzés:

kökény bori írta...

szia Kriszti,

mi az a Down Korai?

bori

Marika nagymama írta...

Apósa véleménye szerint Kriszti (Mama) bűbájos angyal -- ezt diktálta Barnabás nagypapa, aztán azt mondta, talán mégse írjam le, mert ha minden alkalommal ezt mondja, márpedig ezt kell mondania, félő, hogy Kriszta megúnja...
Komolyra fordítva a szót: nagy öröm es megtiszteltetés, hogy kitaláltad, hogyan lehetünk egy kicsit részesei a mindennapjaitoknak. Köszönet érte!

Mama írta...

Szia Bori!
Az egy zseniális, és fantasztikus hely. Tele játékkal, meg gyerekkel( Downosok). Különben meg gyógypedagógiai fejlesztés szuper tanerőkkel. Minél korábban kezdik a fejlesztést az ilyen gyerekeknél, annál nagyobb az esélye a beilleszkedésre, és az értelmes életre. Mivel a ds gyerekeknek van néhány alapjáratú gyengesége ( tónustalan izomzat stb...) érdemes ezeket már az elején korrigálni, hogy ne csak a mindenki által ismert tüneményesen kedves emberek lehessenek, hanem kis segítséggel önálló életvitelre is alkalmas felnőttek. Mondhatnám a tét, hogy egy giga intézetben végzi a gyerek, vagy méltósággal élhet valahol.Képeket majd küldök, de tényleg nagyon klassz hely.

Mama írta...

A nagypapát ezerszer és plusz egy puszilom!!!Ezt a véleményt nem tudom megúnni, sőt mintha hájjal kenegetnének.Nekem meg szerencsém van a családommal, hogy úgy fogadnak el bennünket ahogy vagyunk. Ez rém fontos!!!