2007. szeptember 2., vasárnap

Ha már itt van, akkor meg is kóstolom!
Bebe rátalált a kezére, ami szintén nagyon örvendetes, merta ds babák hipotóniás izomzattal nehezen birkóznak meg a fránya gravitációval ami a kézlengetéshez szükséges lenne. Azóta rájött, hogy végül is minden ehető csak el kell valahogy kapni.
Máté pedig kommunikációs tréning nélkül újított a szótárán. "Gyere, megyünk sétálni!"adja ki az utasítást napjában többször. Illetve a "Tésztát!" felkiáltással utasítja vissza az ebédet, és addig nem távozik az etetőszékből amíg a boldog anya ( ilyen ügyes már az ő fia) meg nem jelenik a tésztával. A napokban meglepetés szerűen közölte , hogy " Ez egy rombusz!" , és valóban tényleg egy rombusz képe volt a könyvben. Azóta megtanulta a négyzetet, kört , csillagot is. Hát igen, ez Máté !

1 megjegyzés:

norka írta...

Erre az adekvát komment: Baaa'meeeeg! Ne máááá'!

Az udvaris komment pedig: Annyira örülök, hogy végre valami mintha beindult volna Máténál, igazán örvendetes, s ha kis Kenguru barátja ehhez hozzá tud járulni, akkor lefoglalnánk a péntek délelőttöket, mondjuk úgy minden másodikat, hogy ugrálás tanítás fejében rombuszokról halljon Kiscsikó (=Kenguru).